Workshops

Lucie Bartel

Coaching - Zijnsoriëntatie

Lichaamswerk en meditatie

Het Zijnsgeoriënteerd lichaamswerk richt zich op je vrije en stralende aard. Dat lijkt soms ver weg maar het is altijd aanwezig en verrassend gemakkelijk tevoorschijn te brengen. Je kunt het ook anders zeggen; door lichaamswerk en meditatie breng je je geest tot rust, kom je thuis. Dat gebeurt doordat je contact maakt met wie je werkelijk bent, voorbij de beelden en ideeen die je over jezelf hebt, je maakt contact met je vrije, open aard.

 

Ik begeleid de meditatie en je kunt je 'mee laten nemen' en ontspannen. We 'werken' b.v. met aarden, open stellen voor licht, ademhaling, hart. Ook ontspannen zijn bij ieder gevoel wat zich aandient.

In meditatie kun je gaan zien dat er helemaal niets te doen is; je hoeft nergens naar toe en nergens van af, je bent al thuis. Je gaat zien dat je helemaal goed bent zoals je bent, dat het niet gaat om veranderen maar om zijn en zien.

 

Op vrijdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur.

 

15 januari start een nieuwe serie van 8 bijeenkomsten.

 

De bijeenkomsten zijn tweewekelijks.

 

€ 120 voor 8 keer excl. 21% BTW

 

U kunt zich telefonisch opgeven of door mij een email te sturen.

Ook kunt u een keer gratis meedoen om te kijken of het iets voor u is. Of mogelijk wilt u eerst meer informatie en/of een kennismakingsgesprek.

Ik geef ook individueel meditatie; de kosten zijn € 30 per keer.

 

Loopmeditatie

Bij voldoende belangstelling geef ik 'wandel'meditatie op woensdagochtend.

We beginnen met een wandeling in stilte door het natuurgebied. Daarna zitten we met elkaar in mijn meditatieruimte. Het bijzondere van wandelmeditatie is de verbinding met de natuur en de stilte. Het besef wordt wakker dat er niets te doen is, roerloosheid dient zich aan.

De kosten zijn € 20 per keer.