Persoonlijke retraite

Lucie Bartel

Coaching - Zijnsoriëntatie

"Hartelijk dank voor deze prachtige en weldadige plek!"

Persoonlijke retraite

Een persoonlijke retraite is een cadeau aan jezelf. Je gunt jezelf een aantal dagen rust en stilte in de prachtige omgeving van de Achterhoek.

Je bent alleen en je kiest de vorm en de inhoud, die bij jou passen; zoals meditatie, wandelen, lezen, schrijven etc.

Retraite betekent terugtrekken; je trekt je even terug uit je dagelijkse bestaan en je geeft je altijd bezige geest vrijaf. En dan kijk je wat er is; heel eenvoudig laat je alles waar zijn wat er op dat moment is.

De ervaring is dat er diepe ontspanning ontstaat, lichtheid, een hart dat over begint te stromen van liefde, precies wat er bij jou past, wie jij bent.

 

Ik bied een 'holding' bij deze retraite; dat wil zeggen, dat je 's morgens samen met mij kunt mediteren. Dat geeft structuur aan de dag en er is een moment waarop je ervaringen kunt delen.

Deze 'holding' kan licht zijn, maar ook wat steviger. Dat wil zeggen dat we een begin- en eindgesprek kunnen hebben en er kan een onderwerp zijn waar je speciaal naar wilt kijken. Daarvoor bied ik begeleidingsgesprekken aan.

 

Afhankelijk van je ervaring met retraites is het aan te raden meer of minder van mij gebruik te maken. Het is belangrijk dat je jezelf kunt begeleiden in de zin, dat je weet wat goed voor je is.

 

Tijdens een individuele retraite kun je jezelf verwennen, in vele opzichten. Je neemt rust, je geeft aandacht aan iets van jezelf dat die aandacht nodig heeft, je ontspant steeds meer en geniet van ieder moment.

Ook praktisch; je eet wat je lekker vindt en wat goed voor je is, je zorgt goed voor jezelf, je neemt veel rust, vooral na het eten. Je creeert een omgeving waarin jij je lekker voelt; dat kan met muziek, bloemen, kaarsen, licht, warmte etc.

 

Ik zorg voor de basis koffie, thee, olie, azijn, zout, peper enz) in het huisje; je zorgt verder zelf voor je eten en drinken.

 

Kosten

€ 50 per nacht, minimaal twee nachten.

Deze kosten zijn voor de huur van het huisje en dagelijkse meditatie.

Als je meer begeleiding wilt geldt het tarief voor begeleidingsgesprekken van

€ 70 per gesprek.