Persoonlijke retraite

Lucie Bartel

 

"Hartelijk dank voor deze prachtige en weldadige plek!"

Persoonlijke retraite

We verhuren het huisje ook als retraitehuisje voor mensen, die even een tijdje alleen willen zijn met de mogelijkheid tot gezamenlijke meditatie. Die verhuur doet Lucie Bartel.

Een persoonlijke retraite is een cadeau aan jezelf. Je gunt jezelf een aantal dagen rust en stilte in de prachtige omgeving van de Achterhoek.

Je bent alleen en je kiest de vorm en de inhoud, die bij jou passen; zoals meditatie, wandelen, lezen, schrijven etc.

Retraite betekent terugtrekken; je trekt je even terug uit je dagelijkse bestaan en je geeft je altijd bezige geest vrijaf. En dan kijk je wat er is; heel eenvoudig laat je alles waar zijn wat er op dat moment is.

De ervaring is dat er diepe ontspanning ontstaat, lichtheid, een hart dat over begint te stromen van liefde, precies wat er bij jou past, wie jij bent.


Als je dat prettig vindt kun je 's morgens samen met mij mediteren. Dat geeft structuur aan de dag en er is een moment waarop je ervaringen kunt delen.


Tijdens een individuele retraite kun je jezelf verwennen, in vele opzichten. Je neemt rust, je geeft aandacht aan iets van jezelf dat die aandacht nodig heeft, je ontspant steeds meer en geniet van ieder moment.

Ook praktisch; je eet wat je lekker vindt en wat goed voor je is, je zorgt goed voor jezelf, je neemt veel rust, vooral na het eten. Je creeert een omgeving waarin jij je lekker voelt; dat kan met muziek, bloemen, kaarsen, licht, warmte etc.


Ik zorg voor de basis  koffie, thee, olie, azijn, zout, peper (enz) in het huisje; je zorgt verder zelf voor je eten en drinken.


Kosten

€ 50 per nacht, minimaal twee nachten.

Deze kosten zijn voor de huur van het huisje. Voor de dagelijkse meditatie kun je een vrijwillige bijdrage doen.