Individueel

Lucie Bartel

Coaching - Zijnsoriëntatie

Individueel

Belangrijk is dat er een samenwerking ontstaat; een samenwerking in het kijken naar je leven en wat er op dat moment aan het licht wil komen. Want meestal wil zich iets aandienen wat er allang is, wat allang speelt en je weet ook 'ergens' wat dat is. Samen laten we er licht op schijnen en ontrafelen we wat je tegenhoudt, waar je blokkades zitten. Ik werk met verschillende methodieken bijvoorbeeld. gesprek, visualisatie en meditatie. Een heel belangrijke invalshoek is je lichaam, omdat je lichaam 'een spiegel is van je staat van zijn', het is ons resonantieveld. Het stelt ons in staat waar te nemen wat er gebeurt. We beginnen altijd met lichaamswerk en korte meditatie om lichaam en geest te ontspannen en van daaruit te kijken; 'look, see, be'.

 

Hoe ziet een sessie eruit?

We beginnen met een korte meditatie; tot rust komen en stilstaan.

Daarna kijken we naar de vraag van dat moment. Daar gebruik ik allerlei verschillende methodieken voor en we kijken wat het best bij jullie past. De sessie eindigt met een korte terugblik. Het belangrijkste is dat het jullie traject is, het gaat over jullie leven.

Je maakt een kort reflectieverslag van iedere sessie. Daarmee kijken we iedere sessie even terug naar de voorgaande en zo ontstaat een duidelijke lijn in het verloop.

 

De structuur van een traject

- Kennismakingsgesrek (gratis)

- 1 á 2 sessies intake en afspraken over de eerste 5 keer.

- Na 5 keer evaluatie en afspraken over een eventueel vervolg en hoe dat eruit kan gaan zien.

 

Kosten

€ 70 excl. BTW per individuele sessie van een uur.

 

Literatuur

- 'De tempel van relatie' van Hans Knibbe

- 'De weg van het hart' John Welwood

- 'Hou me vast' Sue Johnson

- 'Geïnspireerd Leven en Werken' van Paula van Lammeren en Rianne van Rijsewijk

- 'De niet-herkende Boeddha' van Hans Knibbe

- 'Discipline van Geluk' Paula van Lammeren en Rianne van Rijsewijk.