Over mij

Lucie Bartel

Coaching - Zijnsoriëntatie

Mijn naam is Lucie Bartel en ik woon en werk sinds 2004 op een mooie rustige locatie in het buitengebied van Vorden. Zo'n 15 jaar geleden heb ik kennisgemaakt met de School voor Zijnsoriëntatie. Zijnsoriëntatie heeft mijn leven fundamenteel beïnvloedt. Ik geniet nu van de rust en de schoonheid van het dagelijks leven en het belangrijkste is dat ik niet meer 'onderweg' ben; onderweg met het idee dat het ooit nog moest komen, het 'echte' leven. De Zijnsgeoriënteerde visie sluit helemaal aan bij mijn passie om voluit te leven en te werken. Dat betekent levenslust, energie die opborrelt, zelfcompassie, je hart voelen, toestaan om te ontspannen waar nodig, genieten van de schoonheid om je heen, heel veel houden van de mensen van wie je houdt, niet een beetje, nee, heel veel; en dat laten merken.

Voor mij is dat; leven in verbondenheid met de wereld om me heen. Daar geef ik o.a. inhoud aan door het coachen en begeleiden van mensen en het geven van meditatie, waarbij alles stroomt en je lichaam gaat tintelen van energie.

 

Wat kunt u verwachten, wat zeggen klanten over mij?

Vertrouwen en zorgvuldigheid is essentieel bij de begeleiding. Doordat ik aanwezig ben zonder oordeel kan alles aan de orde komen, alles aan het licht komen. Zo kunnen we samen kijken naar wat er speelt in uw leven, naar wat u mogelijk niet 'waar' wil laten zijn.

 

Klanten zeggen over de bijeenkomsten dat ze door de begeleiding meer rust ervaren en dat hun leven lichter wordt. Ze vinden het prettig om samen met mij stil te staan en meer bewustzijn te krijgen over de 'blinde vlekken' en mogelijk pijnlijke of verdrietige ervaringen. Ze krijgen weer de regie in hun leven, weten wie ze zijn en wat ze willen.